RECORD Un tânăr de 18 ani a rămas fără permis la 30 de minute după ce l-a luat

marți, 25 mai 2021, 14:15
1 MIN
 RECORD Un tânăr de 18 ani a rămas fără permis la 30 de minute după ce l-a luat

Un tânăr de 18 a reușit „performanța” de a își pierde permisul auto la doar 30 după ce l-a obținut. Imediat ce a promovat examenul auto, tânărul s-a urcat la volan, iar la scurt timp s-a întâlnit cu polițiștii.

Polițiștii din Villefontaine, localitate aflată lângă Lyon, Franța,  au oprit săptămâna trecută un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani. Atunci când i-a fost cerut permisul auto, tânărul le-a explicat polițiștilor că nu a primit încă documentul, dar a verificat cu puțin timp înainte pe site-ul poliției și a văzut că a promovat examenul auto, pe care l-a susținut în urmă cu trei zile.În urma verificărilor, polițiștii au văzut că rezultatul examenului fusese publicat cu doar 30 de minute mai devreme, iar tânărul într-adevăr îl promovase, potrivit cancan.

Dacă până aici nu ar fi fost probleme și tânărul putea să scape, situație s-a încurcat atunci când polițiștii au decis totuși să îi facă un test de salivă. Rezultatul a arătat că tânărul s-a urcat la volan după ce a consumat droguri, mai exact cannabis și cocaină.

Comentarii