Scandalagiu arestat după ce a fost externat de la Socola. A tăiat cauciucurile unei mașini

marți, 07 iulie 2020, 08:48
2 MIN
 Scandalagiu arestat după ce a fost externat de la Socola. A tăiat cauciucurile unei mașini

Un individ de 30 de ani din Nicolina a fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost externat de la Socola, unde fusese internat în urma unui scandal uriaș avut cu polițiștii. Ștefan Ciulei este acuzat de ultraj și tulburarea liniștii publice.

În urmă cu două săptămâni, tânărul se întorsese cu prietena lui din străinătate. Amândoi intraseră în izolare, stând într-un apartament din Nicolina. Cei doi s-au certat, iar fata a plecat de acasă. S-a întors împreună cu o prietenă pentru a-și lua lucrurile. În timp ce fetele se ocupau de bagaje, băiatul a coborât și i-a tăiat cu un cuțit cauciucurile de la mașină.

Tânăra a sunat la 112, iar un echipaj de la Secția 6 de Poliție CUG a sosit la fața locului. Individul s-a enervat și a început scandalul – a țipat, a înjurat și chiar a vrut să-i lovească pe polițiști. Agenții au încercat să-l bage în mașina de serviciu pentru a-l duce la secție, dar Ciulei s-a opus. Polițiștii au încercat apoi să îl încătușeze, însă tânărul s-a zbătut să scape. Până la urmă a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola și a rămas internat până ieri. După externare, el a fost arestat.

Comentarii