Scufundarea pescadorului Shark1 rămâne îngropată în mister. Ipoteză cruntă în cazul marinarilor încă dispăruţi

miercuri, 19 mai 2021, 19:59
1 MIN
 Scufundarea pescadorului Shark1 rămâne îngropată în mister. Ipoteză cruntă în cazul marinarilor încă dispăruţi

Sunt trei zile de când nava Shark 1 şi doi pescari sunt dispăruţi în apele Mării Negre. Anchetatorii vin cu o ipoteză-şoc: oamenii ar putea fi captivi încă în epava scufundată. Între timp, familiile celorlalţi trei pescari i-au condus pe ultimul drum.

Angela Costea, soţia comandantului: A lucrat la Agenţia Română a Salvării de vieţi omeneşti pe mare şi el uite că a murit înecat. Nu a avut şansa să se salveze…

A înfruntat valuri de probleme pe mare în cei 36 de ani de experienţă în larg, a salvat zeci de vieţi… mai puţin pe a lui. Familia nu îşi explică ce s-a întâmplat şi de ce comandantul Nicuşor Costea nu a mai reuşit de această dată să vină cu bine acasă.

Angela Costea, soţia comandantului: S-a rupt ceva poate când traulau… nu ştiu. A mai fost plecat şi în afară în alte proiecte hidrotehnice, de construcţii de diguri, în Maroc, în Israel. A adus nave din Turcia.Tot el a adus iahtul uriaş pe care se fac petreceri în fiecare weekend în largul mării.

Marian Cosma, coleg la ARSVOM: Avea o experienţă foarte mare şi marea pentru el nu prea era o piedică sau o problemă. A fost printre puţinii colegi de ai mei şi marinari foarte buni manevrieri.

Nicuşor Costea ar fi împlinit 58 de ani în iulie.

Mai mult, pe observatornews

Comentarii