Se caută voluntari pentru Festivalul Serile Filmului Românesc

luni, 09 martie 2020, 15:00
1 MIN
 Se caută voluntari pentru Festivalul Serile Filmului Românesc

Organizatorii Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) au dat startul înscrierilor pentru cei care doresc să fie voluntari în cadrul evenimentului care va avea loc în perioada 10-14 iunie. 

Înscrierile pot fi făcute doar timp de o lună, cei care doresc să aplice pentru programul de voluntariat având ocazia să facă acest lucru pe site-ul evenimentului, festivalsfr.ro. Selecţia voluntarilor va avea loc după 5 aprile, când se va încheia perioada de înscrieri. Organizatorii au anunţat că sunt în căutare de voluntari „implicaţi, responsabili şi pasionaţi de viaţa oraşului, pe care o fac mai bună prin evenimentele la care participă sau le susţin voluntar“.

În ceea ce priveşte cerinţele, organizatorii au menţionat că voluntarii vor trebui să fie în oraş în perioada desfăşurării festivalului, dar şi cu două săptămâni înainte pentru a fi organizate întâlnirile de lucru. „Au prioritate foştii voluntari SFR, persoanele active, serioase, organizate, care vor să păşească în povestea festivalului ce redeschide marele ecran de un deceniu la Iaşi“, au adăugat organizatorii. Cei care vor fi selectaţi în echipa festivalului vor primi certificat de voluntariat, tricou, ecuson, materiale promoţionale pentru voluntari, organizatorii promiţând şi şansa de a dialoga cu actorii şi regizorii invitaţi, dar şi faptul că vor avea intrarea liberă la toate proiecţiile din cadrul festivalului. 

Comentarii