De Business

Punem punctul pe știi

Seminar gratuit de Marketing Online la Hotel Unirea

marți, 21 noiembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Seminar gratuit de Marketing Online la Hotel Unirea

Antreprenorii ieşeni care au afaceri în mediul on-line pot învăţa metode prin care să atragă clienţii în mai puţin de 15 secunde. Cu un plan bun de marketing online şi social media, business-ul creşte exponenţial, după cum arată organizatorii seminarului de Marketing Online. Acesta va avea loc miercuri, începând cu ora 16, la Hotel Unirea.

 „Vei avea ocazia ca timp de 3 ore să pui compania ta sub lupa, pentru a identifica noi idei, să-ţi faci un plan concret de lucru pentru perioada următoare şi să pui în funcţiune motoarele de online”, este mesajul prin care ieşenii sunt invitaţi la acest seminar gratuit. Trainerul acestui curs este Călin Biriş, Senior Partner în agenţia Loopaa Marcom din Cluj Napoca. Călin este unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în Marketing Online din România şi va oferi exemple practice şi testate zi de zi în agenţia sa. Care este procesul de cumpărare al clienţilor şi cum să-l influentezi pentru a câştiga mai multe vânzări? Cum să spionezi concurenţa şi să câştigi mai mulţi clienţi?

La aceste întrebări, dar şi la altele, puteţi afla răspunsul de la specialistul care a fost premiat de revista Forbs ca unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. Antreprenorii vor primi de la Călin Biriş şi exemple de bune practici şi proaste practici în marketing online, staturi utile şi cum să dezvolţi o echipă. Deoarece este un eveniment cu intrare liberă, locurile sunt limitate. Primul venit, primul servit.

 

 

Comentarii