Sezonul a început, mişcările continuă

miercuri, 07 februarie 2018, 02:43
2 MIN
 Sezonul a început, mişcările continuă

 

Leo Grozavu l-a înlocuit pe Ionuţ Popa la Timişoara. Palic a semnat contractul cu Dinamo. Sepsi nu se opreşte din transferuri

* ACS Poli Timişoara a anunţat, ieri, că noul antrenor al echipei este Leo Grozavu. El îl înlocuieşte pe tehnicianul Ionuţ Popa care şi-a reziliat contractul cu ACS Poli. În vârstă de 64 de ani, Ionuţ Popa conducea formaţia din Timişoara din 2016. Grozavu, 50 de ani, a antrenat ultima dată pe FC Botoşani, până vara trecută. După 23 de etape, Poli Timişoara ocupă locul IX în Liga I, cu 26 de puncte. "Îmi dau seama că am venit la un club de tradiţie, ştiu ce înseamnă Timişoara. Sunt omul faptelor! Timişoara merită o altă performanţă, mai mult decât mi-aş propune rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu paşi bine calculaţi", a afirmat Grozavu, la prezentarea sa. Grozavu va fi ajutat de secunzii Octavian Benga şi Alin Paleacu, antrenorul cu portarii Călin Frunză şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici.

* Mijlocaşul croat Antun Palic, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2019. Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a mai evoluat la Dinamo în perioada 2015-2017 şi a adunat 73 de meciuri, marcând  opt goluri pentru echipa bucureşteană  în toate competiţiile. Antun Palic a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a intrat, în cantonamentul de la Săftica, în programul de pregătire anunţat de antrenorul principal Vasile Miriuţă.

* Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a mai transferat doi jucători, pe scoţianul Nick Ross şi pe fracezul de origine maliană Ibrahima Tandia, care au semnat contracte valabile cinci luni, cu opţiune de prelungire cu un sezon. Mijlocaşul Nick Ross, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în ultimii ani în prima ligă scoţiană pentru Inverness şi Dundee. Ibrahima Tandia (24 de ani), component al lotului U23 al statului Mali, evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv şi ultima oară a jucat la FC Tours.  Sepsi a mai anunţat că Dumitru Stângaciu va pregăti portarii echipei, după ce gruparea s-a despărţit de antrenorul de portari Emilian Dolha.

Comentarii