Sighiartău: România guvernată de PSD arată ca Teleorman, sărăcită şi subdezvoltată

sâmbătă, 16 martie 2019, 14:17
2 MIN
 Sighiartău: România guvernată de PSD arată ca Teleorman, sărăcită şi subdezvoltată

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău a afirmat, sâmbătă la Summitul PPE, că România în prezent, sub guvernarea PSD, arată ca Teleorman, un judeţ sărăcit şi condamnat la subdezvoltare.

“România guvernată astăzi de Dragnea şi PSD arată ca Teleormanul, un judeţ din sudul României, sărăcit şi condamnat la subdezvoltare sub conducerea locală a aceluiaşi Dragnea. România guvernată de PNL va arăta ca la Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Blaj şi toate comunităţile conduse de liberali. Asta este marea diferenţă între PNL şi socialiştii din România”, a afirmat Robert Sighiartău.

Acesta a declarat că bătălia la europarlamentare va fi foarte dură deoarece PNL se va confrunta cu “cel mai toxic şi primitiv socialism din UE”. “În România, bătălia la europarlamentare va fi foarte dură pentru că ne luptăm cu cel mai toxic şi primitiv socialism din UE. E timpul marii schimbări în bine pentru o Românie care s-a săturat de guvernarea socialistă. PPE e singura forţă politică europeană care aduce decizia aproape de cetăţeni şi de comunităţile locale. Tot prin voi aleşii locali, PPE aduce UE mai aproape de oameni şi de adevăratele lor probleme. E timpul Europei apropiate de naţiune şi de cetăţenii ei”, a afirmat Robert Sighiartău în discursul de deschidere al Summitului PPE.

Summitul PPE al liderilor locali şi regionali se desfăşoară, sâmbătă la Romexpo, unde sunt 3.200 de participanţi. La reuniunea mai participă şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene (CE) Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider, directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

Comentarii