Sinecuriştii eliminaţi din CA-ul Romarm: doi pensionari speciali, legaţi de PSD

luni, 10 mai 2021, 13:23
1 MIN
 Sinecuriştii eliminaţi din CA-ul Romarm: doi pensionari speciali, legaţi de PSD

Doi foşti pensionari speciali, unul de la Interne, altul de la SRI, se aflau în consiliul de administraţie al Romarm, până când, la finalul lunii aprilie, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, i-a lăsat fără aceste sinecuri. Unul din pensionarii speciali aflaţi în consiliul de administraţie al Romarm era Ionel Georgescu, fost poliţist la Poliţia Rutieră Strehaia.

În 2009 s-a pensionat din poliţie, iar în 2013 este interceptat într-un dosar de corupţie în care era implicat fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, care între timp a şi fost condamnat.

Alt pensionar special care a fost în CA-ul Romarm este Claudiu Rădulescu, care a lucrat în SRI. “Rădulescu a răspuns, în SRI, timp de 17 ani, de PETROM, ROMGAZ şi CONPET, iar pensionarea sa a venit la pachet cu includerea în diverse consilii de administraţie, cum ar fi cel de la ROMARM, principalul producător şi exportator direct de produse militare din România, în contextul în care în toată activitatea sa profesională nu a avut nici o legătură cu industria de armament. De asemenea, înainte de pensionare, Rădulescu şi-a amplasat soţia, Mădălina Rădulescu, la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, cu sprijinul şi susţinerea deputatului PSD de Constanţa, Iulian Iancu“, scria, despre el, TomisNews.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

Comentarii