Sinucidere şocantă în Păcurari. Tatăl şi-a înfipt un cuţit în inimă în fața fiului de 12 ani

marți, 23 iunie 2020, 01:59
1 MIN
 Sinucidere şocantă în Păcurari. Tatăl şi-a înfipt un cuţit în inimă în fața fiului de 12 ani

Sinucidere şocantă în Păcurari. Ieri la amiază, un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a pus capăt zilelor înfigându-şi un cuţit în inimă. Şocant este că bărbatul a procedat la acest gest în casa în care se afla şi copilul său în vârstă de 12 ani. Copilul este cel care şi-a găsit tatăl mort, cu cuţitul înfipt în corp.

În momentul în care s-a sinucis, copilul se afla într-o altă cameră din apartamentul în care locuiau cei doi, într-un bloc din cartierul Păcurari. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta, bărbatul fiind mort cu aproape o oră înainte să ajungă la locul respectiv.

Poliţiştii au precizat că au deschis o anchetă în acest sens, nefiind însă indicii că ar fi fost vorba despre vreo infracţiune.

„Bărbatul avea trei internări la Spitalul de Psihiatrie, era depresiv şi consuma alcool frecvent. Copilul va fi preluat de către autorităţi, iar corpul sinucigaşului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, ne-a spus un reprezentant al Poliţiei Iaşi.

Comentarii