Stelian Ion, încercare ratată de a explica de ce şi-a inventat un handicap pentru locuinţă ANL

luni, 17 august 2020, 14:26
1 MIN
 Stelian Ion, încercare ratată de a explica de ce şi-a inventat un handicap pentru locuinţă ANL

Deputatul USR Stelian Ion a organizat luni la prânz o conferinţă de presă în faţa blocului ANL în care locuieşte pentru a-şi prezenta versiunea faţă de dezvăluirile Newsweek România. Varianta lui Stelian Ion, însă, fusese publicată încă de la bun început de Newsweek România. De altfel, Stelian Ion nu a adus nimic la conferinţa de presă faţă de declaraţiile date iniţial pentru Newsweek România. Acestea sunau astfel:

"Nu mai ţin minte cum a fost cu chiria, aveam deja un contract de comodat în apartamentul părinţilor pentru cabinetul de avocatură… Nu mai ţin minte, e mult de atunci.

Dar nu aveam nevoie de însoţitor! Pur şi simplu mi s-au cerut nişte adeverinţe medicale, eu am întrebat dacă ajută, mi s-a spus că da şi le-am depus. Am avut TBC când eram mic, apoi un astm bronşic, dar nu am avut niciodată nevoie de însoţitor.

Eu nu am completat acel tipizat de care vorbiţi, am completat o cerere de mână şi am depus documente cerute, atât. Apare semnătura mea pe acel tipizat?

Nu mai ţin minte cum a fost cu veniturile… Va trebui să verific.

Dar eu am fost toată viaţa avocat! Nu am lucrat niciodată la o instituţie publică, nici măcar la barou nu eram angajat, ci membru. Şi, chiar dacă aş fi fost angajat, baroul nu e instituţie publică."

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii