Comunicat de presa

Street FOOD Festival Iași, mai gustos și autentic ca niciodată (P)

miercuri, 07 septembrie 2022, 13:58
3 MIN

Street FOOD Festival dă tonul celei mai mari călătorii culinare din acest an. În perioada 8-11 septembrie, la Grădina Ansamblului Palas din Iași, Street FOOD Festival vă pregătește o experiență gastronomică de poveste alături de chefi bucătari cu renume și trupe sonore precum: Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside, Rockabella.

Experiențe #gourmetAF
 
Anul acesta, surprizele marca Street FOOD Festival au fost alese astfel încât să nu îți limiteze gustul. Ca tu să experimentezi cât mai mult din bucătăria tradițională și internațională, te îndemnăm să nu ratezi porțiile mici de degustare cu valoarea maximă de 15 lei, găsite la food truck-urile din cadrul festivalului.
 
Mai mult, preparatele #gourmetAF nu doar că îți vor lăsa gura apă, dar te vor face să-ți dorești să descoperi mai multe despre secretele street food-ului. Drept urmare, poți lua parte la Best of Street FOOD Tour în valoare de 79 de lei. Aici vei afla nu doar parcursul street food-ului în lumea gastronomiei, ci vei putea experimenta din plin gusturile oferite de acest tip de mâncare. Astfel, ți se vor pune la dispoziție 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură revigorantă. Nu în ultimul rând, pentru a avea o experiență 100% autentică, vei putea discuta cu chefii bucătari care îți vor spune câteva dintre marile lor secrete și experiențe gastronomice.
 
 
Activități #funAF
 
Surprizele nu se opresc aici. Ele continuă cu activități și muzică bună. Ca atare, pe scena Street FOOD Festival participanții vor putea asculta cântecele și acordurile muzicale ale celor de la: Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside, Rockabella. Și pentru a acoperi toate gusturile muzicale, iubitorii muzicii electronice se vor putea bucura de ritmurile lor preferate în cadrul dj garden.
 
În plus, deoarece ne place să ne îndreptăm atenția și asupra celor mici, prichindeii se pot bucura de activitățile pregătite pentru ei în cadrul kids zone. Iar pentru cine dorește să se relaxeze sau să își deguste preparatul favorit într-un mediu relaxant, îl încurajăm să ia un loc la chill zone.
 
 
Vino împreună cu prietenii și familia în perioada 8-11 septembrie la Grădina Ansamblului Palas Iași pentru a-ți testa limitele gustului și a te bucura de o adevărată experiență culinară marca Street FOOD Festival.
 
Program eveniment
● Joi: 12:00 -23:00
● Vineri: 12:00 -23:00
● Sâmbătă: 12:00 -23:00
● Duminică: 12:00 -23:00
 
Programul trupelor live
 
Vineri – 09 septembrie 2022
● 20:00 – Alexu & The Voices Inside
● 21:30 – Mădălina Pavăl Live Orchestra
Sâmbătă- 10 septembrie 2022
● 20:00 – Ana Coman
● 21:30 – JazzyBit
Duminică – 11 septembrie 2022
● 20:00 – Rockabella
● 21:30 – Bosquito
 
 
Eveniment co-organizat de Palas Iasi. 
Mai multe informații despre Street FOOD Festival pe:
 
Street FOOD Festival este cea mai mare rețea de evenimente culinare din Europa, organizat de Agenția Why Not Us.
 
Brought to you by Why Not & Flavours
Parteneri:  Palas Iasi, Tazz, Pepsi, Staropramen.
 
Date de contact:
Lazar Fulga
Tel: 0734 182 816

Comentarii