Surse: Mircea Lucescu la naţionala României pentru meciurile de baraj

sâmbătă, 16 noiembrie 2019, 16:52
1 MIN
 Surse: Mircea Lucescu la naţionala României pentru meciurile de baraj

Eşecul lamentabil în campania de calificare directă la EURO 2020 îi obligă pe cei de la federaţie să găsească altă soluţie de antrenor pentru România, în locul lui Cosmin Contra. Digi Sport a aflat că încă dinaintea meciului cu Norvegia, scor 1-1, cei de la FRF au început să tatoneze terenul pentru schimbarea actualului selecționer, din cauza prestaţiilor slabe ale echipei.

Cosmin Contra are contract până în decembrie, iar până la barajul din Liga Naţiunilor, acolo unde în proporţie foarte mare vom ajunge, noul antrenor va avea trei luni timp să pregătească semifinala, în funcţie de ce decid sorţii.

În acest moment, cele mai mari şanse să preia naţionala României le are Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro. Antrenorul de 74 de ani care şi-a face o retragere spectaculoasă din fotbal dacă va califica echipa!

Mircea Lucescu nu a mai activat la nicio echipă după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, pe 19 februarie 2019. Iar de atunci a fost văzut extrem de des la meciurile din Liga 1 şi chiar la cele din Liga a 2-a. 

Comentarii