Şuţi arestaţi de Revelion. Ei furau în general telefoane de la femei!

luni, 04 ianuarie 2021, 02:50
1 MIN
 Şuţi arestaţi de Revelion. Ei furau în general telefoane de la femei!

Doi hoţi care "operau” în tramvaie şi autobuze au fost prinşi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi. Unul dintre ei băga mâna în buzunarele călătorilor iar celălalt ţinea de “şase”. 

“Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea a două fapte de furt calificat, şi un alt bărbat tot de 36 de ani, bănuit de complicitate la furt calificat şi furt calificat. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat că la data de 11 decembrie aceştia i-ar fi sustras telefonul mobil unei tinere care s-ar fi deplasat cu autobuzul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, la data de 13 decembrie, în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de autobuz, aceştia i-ar fi sustras telefonul mobil unei femei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. La data de 31 decembrie 2020, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii