Tânăr găsit mort în Copou, lângă teiul lui Eminescu. Barbatul era politist (UPDATE FOTO-VIDEO)

luni, 14 martie 2022, 07:31
2 MIN
 Tânăr găsit mort în Copou, lângă teiul lui Eminescu. Barbatul era politist (UPDATE FOTO-VIDEO)

UPDATE: Bărbatul decedat în parcul Copou se numeşte Andrei Axinte. El era încadrat poliţist la postul Leorda-Dorohoi.

UPDATE: Barbatul a venit la Iaşi la volanul masinii de Politie pe care o avea in dotare. Autoturismul a fost identificată de poliţişti pe o stradă din apropierea parcului. Corpul a fost luat de la fata locului si transportat de la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie. Politistii cauta cu ajutorul unui detector de metale tubul cartusului.

Cititi si: Poliţistul găsit mort în parcul Copou s-ar fi sinucis din dragoste. El a venit din Botoşani cu maşina de poliţie

UPDATE: Persoana decedată, care avea 25 de ani, ar fi de profesie poliţist, susţin anchetatorii după primele cercetări efectuate. El este împuşcat în cap. Barbatul ar fi fost încadrat în sistem, la Politia din Dorohoi (postul din localitatea Leorda), la inceputului acesui an. Acesta s-ar fi împușcat cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Din politistii incadrati la acel post de Politiei, doar seful avea in dotare un pistol, nu se stie deocamdata cum a ajuns arma in posesia tanarului. 

UPDATE: Corpul tânărului decedat se află pe o alee din parcul Copou, în apropierea teiului lui Eminescu. Anchetatorii caută prin coşurile de gunoi din zonă. De asemenea, decedatul este percheziţionat, cel mai probabil în vederea identificării.

TEXT INITIAL: În această dimineaţă, în jurul orei 6, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiu Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

El este politistul care s-a sinucis:

Comentarii