Tânărul din BMW mort după accidentul din Metalurgie tocmai venise din Anglia. Avea un copil pe care nu îl putea vedea

joi, 20 octombrie 2022, 01:50
3 MIN
 Tânărul din BMW mort după accidentul din Metalurgie tocmai venise din Anglia. Avea un copil pe care nu îl putea vedea

Tânârul de 21 de ani care a murit în noaptea de marţi spre miercuri la Iaşi ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan. 

Teodor Ionescu, în vârstă de 21 de ani, conducea un autoturism BMW dinspre Splai Bahlui către podul Sfântul Ioan, care leagă zona Spiroca de Metalurgie, şi nu a observat că, capătul străzii era un vehicul, lovind violent bena unei basculante. Tănărul are un copil cu o femeie, iar mama acestuia, din motive conflictuale, nu îl lăsa pe tată să îl vadă.

Fan al mărcii BMW

Teodor Ionescu se întorsese de curând din Anglia, unde lucra, şi îşi cumpărase un BMW albastru. Acesta se mai fotografiase cu un bolid asemănător, iar pozele le urcase pe Facebook, semn că era un fan al acestei mărci auto. Tot pe Facebook, tânărul avea poze şi cu un copil de câţiva anişori, pe care nu îl vedea des. Apropiaţii acestuia au spus că mama copilului nu l-ar fi lăsat pe Teodor să îl vadă, iar din această cauză era foarte deprimat. De altfel, acesta ar fi fost în depresie în ultima perioadă din pricina acestui fapt, şi recurgea des la alcool. Alalatăseară, acesta ar fi consumat alcool împreună cu alţi prieteni, iar aceştia l-ar fi sfătuit să nu urce la volan. În jurul orei 23, Teodor, alături de prietenul său Flavius Gabriel C. cu care era în maşină, a lovit violent bena unei basculante parcate regulamentar în capătul unei străzi de lângă podul Sfântul Ioan. Teodor a intrat rapid în stop respirator din cauza rănilor, iar prietenul său a fost şi el rănit. Un echipaj medical care a ajuns la faţa locului l-a resuscitat şi transportat la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale. Însă, la ora 6.45 dimineaţă, acesta a decedat.

CITEȘTE și: UPDATE – Doi tineri au intrat cu BMW-ul în spatele unei basculante. Şoferul a murit la spital

Dosar penal: vătămare corporală şi ucidere din culpă

Medicii i-au prelevat două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, care, spun sursele noatre, ar fi pozitive. Poliţiştii au declarat că au deschis un dosar penal. “La data de 18 octombrie, în jurul orei 23, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier care a avut loc pe raza municipiului Iaşi care s-a soldat cu victime omeneşti. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două persoane din autoturism. Ulterior, s-a constatat decesul conducătorului autoturismului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii