Tragedie pe şosea în Olt: Patru bărbaţi au murit, alte trei persoane duse la spital – FOTO

marți, 07 martie 2023, 20:31
1 MIN

Autorităţile din Olt intervin, marţi seară, cu mai multe echipaje, la un accident rutier produs pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru. Au fost implicate şapte persoane, iar patru bărbaţi au murit. Două femei şi un bărbat au fost transportaţi la spital.

UPDATE: ”Patru bărbaţi au fost declaraţi decedaţi de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conştiente, cu diverse traumatisme. Persoanele transportate la spital sunt două femei şi un bărbat”, a mai transmis ISU Olt.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane. Posibil patru persoane decedate”, a transmis, marţi seară, ISU Olt.

Sursa citatăm a precizat că toate victimele sunt adulţi.

ISU Olt a precizat că la faţa locului acţionează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare şi două autospeciale pentru primă intervenţie şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că au demarat cercetările, iar traficul în zonă este complet blocat.

Comentarii