Trei motive să vizitezi în sezonul rece expoziția de rulote de la Palas

vineri, 30 septembrie 2022, 14:09
1 MIN
 Trei motive să vizitezi în sezonul rece expoziția de rulote de la Palas

1.    Pe principiul „gospodarul își face iarna car și vara sanie”, noutățile pentru anul viitor sunt prezentate în sezonul de toamnă-iarnă în țările cu tradiție. Sezonul de prezentări începe cu cea mai mare expoziție din domeniu la Dusseldorf în septembrie, urmat de alte expoziții în toată Europa.

Vă puteți panifica din timp concediul de anul viitor prin închirierea sau achiziția unei rulote sau a unei autorulote. Pentru prima dată vom expune la Iași un model accesibil de rulotă.

2.    Cu autorulota se poate călători și în sezonul rece. Se merge la ski în România sau austria, se merge în Laponia la Moș Crăciun sau oriunde doriți. Vom prezenta un model de autorulotă potrivită pentru iarnă, cu centrală termică pe motorină, ce asigură căldura dorită printr-o simplă setare a temperaturii.

3.    Puteți contracta un sejur pentru mini-vacanța copiilor de la sfârșitul lunii octombrie. Bucovina, Delta Dunării, Transilvania sunt zone în care puteți petrece un sejur de tamnă ce va încânta toată familia.

Expoziția de rulote și autorulote este organizată de SMILEY CAMPER și va avea loc la Palas, în acest weekend (30 sep – 2 sep) – esplanada dinspre Palatul Culturii. 

Comentarii