Trei ofertanți își încearcă norocul pentru extinderea infrastructurii Aeroportului Iași

joi, 23 decembrie 2021, 11:10
1 MIN
 Trei ofertanți își încearcă norocul pentru extinderea infrastructurii Aeroportului Iași

Trei ofertanți pentru extinderea infrastructurii aeroportuare la Iași. Cele trei asocieri de firme concurează pentru contractul de atribuire a contractului de obținere a autorizațiilor, de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru construirea unui terminal de pasageri pe trei niveluri și cu o suprafață desfășurată de 31.000 mp și pentru extinderea parcării aerogării. 
 

În competiția pentru obținerea contractului cu o valoare estimată de 351,5 milioane lei s-au înscris Strabag, companie care a realizat și extinderea platformei de staționare a avioanelor, de data asta în asociere cu încă 13 firme, Eldiclau Prest, care conduce o asociere din care mai fac parte 12 companii, și asocierea Bog'Art, CON-A Operations, UTI Construction and Facility Management și Conest, alcătuită din 13 societăți. 

Termenul de finalizare a evaluării ofertelor și de desemnare a câștigătorului licitației este aprilie anul viitor. Amintim că finanțarea proiectului din fonduri europene impune încheierea contractului de execuție până la sfârșitul anului 2023.

Comentarii