Tudorache de la PSD susţine că NATO, SUA şi UE nu trebuie să mai furnizeze arme Ucrainei

joi, 17 martie 2022, 12:25
1 MIN
 Tudorache de la PSD susţine că NATO, SUA şi UE nu trebuie să mai furnizeze arme Ucrainei

Penalul Dan Tudorache (PSD) preia, în Parlamentul României, mesajele Moscovei: el susţine că NATO, SUA şi UE nu trebuie să mai furnizeze arme Ucrainei. Tudorache a rămas deputat PSD, deşi, în 2020, Marcel Ciolacu spunea că-l va determina să demisioneze din Parlament, datorită problemelor penale pe care le are.

Nu este primul atac al acestui parlamentar PSD la alianţele strategice ale României: exact acum un an el a declarat că David Muniz, Chargé d’Affaires ad-interim al ambasadei SUA la Bucureşti, este un „cadru cu apucături sovietice”.

La 8 martie 2022, în plin atac al Rusiei asupra Ucrainei, Tudorache a făcut o declaraţie politică în care cerea ca Ucraina să fie lăsată fără armele de care are nevoie pentru a se apăra.

„În opinia mea, ţinând cont că Ucraina negociază cu adversarul în timp ce catastrofa de pe teritoriul său continuă să se producă, pentru a preîntâmpina escaladarea conflictului ruso-ucrainean, suportul pe care ar trebui să îl ofere SUA, NATO şi UE este cel diplomatic. Sprijinirea cu arme şi muniţie a oricărei părţi aflate în acest conflict nu va aduce pacea”, a afirmat el.

Citiţi materialul integral pe defapt.ro

 

Comentarii