Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie pentru a interzice circulaţia pe o stradă

vineri, 30 octombrie 2020, 23:39
1 MIN
 Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie pentru a interzice circulaţia pe o stradă

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din oraşul Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de poliţişti deoarece a filmat scena şi a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal şi a fost reţinut.

Potrivit Poliţiei Ilfov, citată de Mediafax, miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe reţeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificaţia „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificaţia „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulaţia oricărui autovehicul pe strada respectivă, acţiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

SURSA: hotnews.ro

 

Comentarii