Un găinar care se prezenta ca interlop pe rețelele de socializare, prins după niște papuci pe care i-a fotografiat

sâmbătă, 12 februarie 2022, 15:58
1 MIN
 Un găinar care se prezenta ca interlop pe rețelele de socializare, prins după niște papuci pe care i-a fotografiat

Bilent Sali a fost condamnat definitiv. Va sta după gratii 4 ani, însă este interesant de știut câte ceva despre el. Se dă mare interlop, mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde pozează în mare gangster.

 Însă, cunoscut fiind cu antecedente penale (fiind condamnat atât în țară cât și în străinătate), el a urmărit și atacat un vârstnic de 88 de ani, pe stradă, ziua în amiaza mare și i-a furat geanta. Apoi s-a schimbat de geacă, să nu fie recunoscut de Poliție. Numai că oamenii legii, urmărind imaginile de supraveghere, au zărit, pe lângă semnalmentele generale, încălțările. Astfel, având idee despre cine e vorba, au dat un search pe Facebook. Și, ce să vezi? Interlopul nostru avea aceleași încălțări în poze. De precizat este și faptul că el era cunoscut ca și consumator de substanțe psihoactive.

Bilent Sali a fost condamnat la 4 ani cu executare de către Judecătoria Constanța, pe 19.10.2021, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Constanța, pe 11.02.2022, când i-a fost respins apelul.

Sursa: replicaonline

Comentarii