Un individ beat s-a răsturnat cu maşina la Ciric şi a fugit în pădure. Altul conducea haotic

marți, 02 iunie 2020, 01:58
1 MIN
 Un individ beat s-a răsturnat cu maşina la Ciric şi a fugit în pădure. Altul conducea haotic

Doi ieşeni au fost arestaţi în acest weekend de către poliţiştii Biroului Rutier Iaşi: unul beat criţă s-a răsturnat la Ciric şi a fugit prin pădure, iar al altul a fost observat în trafic de către poliţişti, însă a fugit. El a fost prins după o urmărire de un kilometru.

Primul care a fost reţinut, apoi arestat de către poliţişti a fost un tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism, prin Podul de Fier. Acesta conducea haotic şi a fost observat de către o patrulă. Tânărul a călcat pedala de acceleraţie însă a fost prins pe strada Conductelor. Şoferul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Al doilea este un tânăr care s-a răsturnat cu maşina Renault în zona Ciric şi a fugit prin pădure. Claudiu Dinu a fost prins de către un echipaj de la Poliţia de Frontieră, iar în urma cercetării bazelor de date, individul nu avea permis de conducere şi avea o alcoolemie de 2 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore apoi arestat pentru 30 de zile.

Comentarii