Un inginer de 41 de ani s-a spânzurat în pădure după ce a aflat că are cancer

marți, 13 noiembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Un inginer de 41 de ani s-a spânzurat în pădure după ce a aflat că are cancer

Bărbatul lasă în urmă o soţie şi doi copii minori. Familia venise de curând din Italia, unde era plecată de mai mulţi ani. Când a luat decizia bărbatul?

Un inginer în vârstă de 41 de ani din Tomeşti şi-a pus capăt zilelor după ce ar fi aflat că are cancer la stomac. Bărbatul era angajat la o firmă din Iaşi, iar ieri-dimineaţă, în timp ce mergea cu maşina la o lucrare din Comarna, gândurile negre l-au copleşit. În localitatea Chicerea, în timp ce trecea pe lângă o pădure, a tras maşina pe dreapta şi s-a spânzurat de un copac. Acesta a fost observat de trecători, care au sunat la numărul 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a resuscitat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au precizat că, în acest caz, a fost deschis un dosar de moarte suspectă, aşa cum se procedează la astfel de cazuri. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Tomeşti, a fost găsit spânzurat. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Bărbatul a lăsat orfani doi copii, în urma sa rămânând şi soţia. Familia acestuia se mutase de curând în Tomeşti, ei venind din Italia, unde au lucrat o periodă lungă de timp. 

Comentarii