Un militar a oprit curentul și s-a năpustit cu ciocanul pentru a-și ucide iubita

joi, 07 noiembrie 2019, 02:58
2 MIN
 Un militar a oprit curentul și s-a năpustit cu ciocanul pentru a-și ucide iubita

În final, trei au fost persoanele pe care le-a agresat cu intenţii criminale, înarmat în mod premeditat cu ciocanul.

Un dosar de o agresiune ieşită din comun a fost declinat zilele trecute de către judecătorii militari ieşeni către Tribunalul Vaslui. Tiberiu Leonte a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat de către Parchetul Militar din Iaşi, individul având calitatea de plutonier la momentul finalizării anchetei, adică în vara acestui an. Între timp, bărbatul şi-a dat demisia din Armată, aşa că judecătorii ieşeni, la primul termen de judecată, au scos de pe rol dosarul şi l-au trimis la o instanţă civilă.

În rechizitoriul întocmit de procurorii militari ieşeni se menţionează că individul a comis faptele pe 2 iunie, când era angajat la o unitate militară din Bârlad. Supărat pe fosta sa iubită, Leonte a intrat fără drept în locuinţa în care femeia locuia şi a lovit-o în cap cu un ciocan. Victime ale agresiunii comise de fostul militar au căzut şi alte două persoane care se aflau la acel moment în încăpere.

„Fapta a fost comisă cu premeditare, având în vedere că acesta s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, a lăsat telefonul mobil acasă pentru a nu fi depistat că s-a deplasat la domiciliul persoanelor vătămate şi s-a îndreptat într-acolo cu intenţie clară de a exercita agresiuni asupra acestora şi de a le suprima viaţa, având în vedere şi că cele mai multe lovituri au fost în zona capului persoanelor şi că, în prealabil, inculpatul a oprit alimentarea cu energie electrică a casei, prin acţionarea clapetei tabloului electric“.

Comentarii