Un nou lot de parcometre. Valoarea contractului este de circa jumâtate de milion de lei

luni, 15 iulie 2019, 07:00
1 MIN
 Un nou lot de parcometre. Valoarea contractului este de circa jumâtate de milion de lei

Primăria a primit două oferte pentru furnizarea unui nou lot de parcometre. Valoarea contractului ajunge la circa jumătate de milion de lei pentru livrarea, montarea şi punerea în funcţiune a 10 parcometre. 

Ofertele au fost înaintate de asocierea Contract Management – RTB GmbH şi firma SLX Super Lux Tehnologies. În acest an, municipalitatea a montat primele 10 parcometre în oraş care au fost furnizate de SLX Super Lux pentru suma de 383.000 lei. Noua achiziţie are ca termen de implementare 3 luni de la semnarea contractului cu ofertantul care va fi declarat câştigător.

Contract Management SRL este patronată de Mircea Bosînceanu, om de afaceri care a participat şi la licitaţia precedentă a Primăriei Iaşi, dar cu altă firmă (Histria International SRL). Cele două oferte au intrat în etapa tehnică de evaluare, după care va urma cea financiară şi, în final, atribuirea contractului. Termenul maxim pentru îndeplinirea tuturor acestor proceduri este 11 noiembrie, dar e foarte probabil ca firma câştigătoare să fie anunţată mult mai devreme. 

Comentarii