Un ziarist lansează o provocare pentru postacii PSD-ALDE. Aveţi un răspuns?

duminică, 19 noiembrie 2017, 16:35
1 MIN
 Un ziarist lansează o provocare pentru postacii PSD-ALDE. Aveţi un răspuns?

Liviu Avram îi provoacă pe simpatizanţii actualei majorităţi la guvernare să  găsească o singură măsură luată de PSD – ALDE care să fie în favoarea victimei şi nu a infractorului. Citiţi mai jos mesajul scris de jurnalist în această  după-amiază pe Facebook.

”Stimați postaci PSD-ALDE, dragi trolli, iubite cyber-năluci și respectați idioți-utili, fie că sunteți omuleți verzi sau de alte culori,

Am pentru voi o întrebare care nu e deloc retorică, la care chiar aștept un răspuns (pe care eu nu l-am găsit) și cu ajutorul căruia chiar vă puteți dovedi folositori societății. Vă ofer șansa ca, pentru prima oară în viața voastră, să inundați internetul cu informații, cu date și fapte, nu cu sloganuri prefabricate pe la partid sau prin alte locuri. Așadar, întrebarea: s-a întâmplat vreodată ca actuala coaliție – fie că vorbim de Guvern, fie că vorbim de Parlament – să propună sau să impună, în materie penală, vreo măsură care să fie în favoarea victimei și nu în favoarea infractorului? Eu unul nu am găsit, de aceea apelez la ajutorul vostru :-)…”

Comentarii