Unul dintre frații Corduneanu, reținut și eliberat pentru un scandal la Tiki Village

joi, 16 iulie 2020, 11:36
1 MIN
 Unul dintre frații Corduneanu, reținut și eliberat pentru un scandal la Tiki Village

Bogdan Corduneanu a fost reținut în seara de miercuri, 15 iulie, însă eliberat astăzi și plasat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de port ilegal de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Interlopul este acuzat că a comis fapta în dimineața zilei de 12 iulie, la ora 3.00, atunci când pleca de la localul Tiki Village. Corduneanu participase alături de soție și fratele său, Florinel, la un concert susținut de Dan Ciotoi și, la ieșire, i-a reproșat unuia dintre reprezentanții unității că i-a cerut bani pe bilet atunci când a intrat la concert.

În timpul altercației, Corduneanu a scos un briceag, de față cu zeci de persoane, și l-a amenințat pe reprezentantul Tiki Village că îl va înjunghia “de 20 de ori”.

Interlopul a fost calmat în cele din urmă de fratele său și a plecat acasă, fiind chemat ulterior la Poliție. “Consider că probele care însoțesc acuzațiile sunt irelevante. In imaginile de pe camerele video nu se distinge exact daca a fost sau nu folosit vreun cuțit. Mai mult decat atat, este vorba despre o sesizare din oficiu. Nu a fost formulata nicio plangere de catre persoana vatamata. Sunt convins ca nevinovăția clientului meu va fi dovedita”, a declarat Răzvan Huțanu, avocatul lui Corduneanu.

Comentarii