Victorie de pamplezir, Petrescu vrea grupe, Teja pleaca

marți, 21 mai 2019, 01:43
2 MIN
 Victorie de pamplezir,  Petrescu vrea grupe, Teja pleaca

FCSB a învins rezervele campioanei CFR Cluj

 

 

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man. CFR Cluj a încheiat campionatul pe primul loc în clasament cu 50 de puncte, urmată la două lungimi de FCSB. Pe locul trei s-a clasat FC Viitorul cu 39 de puncte. Aseară, s-a disputat ultimul meci al fazei play-off, Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe

Tehnicianul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, speră ca echipa sa să facă o treabă bună în Cupele Europene: “Va fi greu pentru orice echipă din România, dar sper cu 3-4 achiziţii bune să atacăm grupele unei cupe europene”, a spus Petrescu. În ceea ce priveşt meciul cu FCSB, el consideră că un egal ar fi fost echitabil şi că arbitrajul a stricat jocul. “N-a fost un meci cu intensitate mare, părea un meci de Antalya sau de Cipru. A fost bun meciul pentru mine să văd şi alţi jucători care nu au jucat până acum. Acum o să analizez ce să fac în continuare. Lui Manea şi Boli li se termină împrumutul, în cazul lui Manea nu cred că putem face ceva, pe Boli încercăm să-l ţinem măcar până în iarnă. Acest arbitru nu cred că era de nivelul acestui meci, trebuia să fie un arbitru FIFA”, a afirmat Petrescu.

Chiar dacă se desparte de FCSB, Mihai Teja este convins că la echipa bucureşteană lucrurile merg spre bine:  “Mă bucur că am câştigat acest meci, punctele nu mai contau, dar e bine că am câştigat. Atât cât am putut, ne-am făcut treaba. Singurul meu regret este că n-am luat campionatul. În rest cred că lucrurile merg spre bine”, a spus Teja, menţionâd că nu se poate să continue la FCSB, însă vrea să antreneze.

Comentarii