VIDEO: Corin Dobrinescu, cântăreţ de muzică populară, a murit în timp ce încerca să traverseze strada

duminică, 23 mai 2021, 10:18
1 MIN
 VIDEO: Corin Dobrinescu, cântăreţ de muzică populară, a murit în timp ce încerca să traverseze strada

Cântăreţul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de o dubă în timp ce încerca să traverseze soşeaua, la Horezu.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversează strada neregulamentar, alături de alte persoane, conform ştirilorprotv.ro. A ajuns în siguranţă pe cealaltă parte a străzii, dar s-a întors şi a încercat să traverseze din nou. Pe şosea venea însă, cu viteză, o dubă, iar şoferul n-a reusit sa-l evite.

Cititi si: O maşină în care se aflau cinci tineri din Huşi a aterizat în peretele unei case

SURSA FOTO: stirileproTV

Corin Dobrinescu avea 54 de ani şi era absolvent al Facultăţii de muzică din cadrul Universitaţii din Piteşti, absolvent al Şcolii de Arte si Meserii din Sibiu – secţia canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste "Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Judeţean pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale Vâlcea.

Cititi si: Prăpăd pe europeană. Şoferul unui Logan a murit după ce masina sa s-a izbit de un Audi

"Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor şi statornic colaborator al Centrului şi al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiţionale şi suntem alături de familia îndurerată", a transmis pe Facebook Centrul Creaţiei Vâlcea

SURSA: hotnews.ro

 

 

Comentarii