VIDEO Cum știu timișorenii să se bată cu bâtele în trafic, sub ochii polițiștilor

joi, 03 noiembrie 2022, 18:11
1 MIN
 VIDEO Cum știu timișorenii să se bată cu bâtele în trafic, sub ochii polițiștilor

Scene violente in centrul Timisoarei, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras.
 

Pe Michelangelo, 3 indivizi de etnie roma s-au lovit cu pumnii si cu picioarele, iar apoi cu niste pari, minute bune, pana la interventia politiei. Oamenii legii au reusit sa ii retina pe doi dintre scandalagii, al treilea insa a fugit.Conflictul a avut loc miercuri seara, in apropiere de Parcul Copiilor.
Cei 3 sunt rude si locuiesc impreuna intr-o vila din zona. Totul a inceput cu o cearta in casa, apoi circul s-a mutat in strada.

Doi politisti de la Rutiera care supravegheau traficul nu departe au reusit sa calmeze spiritele si i-au retinut pe doi dintre cei implicati in incaierare.Si-au chemat in ajutor colegii, iar la fata locului au mai sosit doua echipaje de politie. Batausii au fost identificati si dusi la sediul Sectiei 1. Tot acolo a ajuns si o femeie, sora unuia dintre ei, pentru declaratii. Cei implicati in scandal sunt tineri cu varste intre 28 si 36 de ani.

Agentii au incercat sa il gaseasca si pe cel de-al treilea individ, dar fara succes. Spun insa ca e o chestiune de timp pana cand il vor depista pe fugar. Batele cu care s-au lovit au fost ridicate de oamenii legii.

Maimult, pe opiniatimispoarei.ro

Comentarii