VIDEO: Fiu de milionari, mort într-un accident teribil. Părinţii lui deţin Popasul Cucorăni

duminică, 23 mai 2021, 12:12
2 MIN
 VIDEO: Fiu de milionari, mort într-un accident teribil. Părinţii lui deţin Popasul Cucorăni

Fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din zona de Nord a Moldovei, „Popas Cucorăni”, a decedat, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs în apropierea localităţii Cerviceşti.

Iulian Cojocaru, de 28 de ani era un cunoscut saxofonist şi se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi, într-o curbă uşoară la dreapta maşina acestuia a ieşit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton şi s-a răsturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atât de puternic, încât Iulian Cojocaru a fost aruncat afară din maşină, fiind proiectat prin parbriz. Obiecte personale ale acestuia, cum ar fi un ceas de mână, era aruncat la câţiva metri de trup. Maşina răsturnată a fost descoperită întâmplător de doi tineri, alertați de semnele lăsate pe şosea şi un indicator rutier rupt pe marginea drumului.

O ambulanţă şi descarcerarea au fost trimise la faţa locului, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic. “Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple şi incompatibile cu viaţa. Decesul s-a produs aproapr instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

În momentul producerii accidentului, Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Poliţiştii încearcă să stabilească ce a stat la baza producerii accidentului. Se presupune că şoferul ar fi aţipit. La faţa locului au ajuns şi părinţii săi, Gheorghe şi Gabriela Cojocaru, aflaţi în stare de şoc.

SURSA: monitoruldebotosani.ro

SURSA FOTO: monitoruldebotosani, Info Trafic24

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii