VIDEO O ieșeancă se bate azi pentru a ajunge în finală la Vocea României! O puteți ajuta votând-o

vineri, 13 decembrie 2019, 02:58
2 MIN
 VIDEO O ieșeancă se bate azi pentru a ajunge în finală la Vocea României! O puteți ajuta votând-o

Ieşenca Mădălina Lefter va cânta astăzi la Vocea României având şansa să ajungă în finala competiţiei televizate. Ieşeanca cântă de la o vârstă fragedă, de la patru ani obţinând trofee şi premii importante la concursuri judeţene, naţionale, dar şi intrnaţionale. Cei care doresc să o susţină pe tânăra ieşeancă pot face acest lucru trimiţând un SMS cu textul „Mădălina“ la numărul de telefon 1200, putându-se vota de 10 ori de pe acelaşi telefon sau gratuit pe vocearomaniei.protv.ro

Ieşeanca Mădălina Lefter are un palmares impresionant, câştigând unul dintre cele mai prestigioase competiţii din Italia unde a cântat cu Olivia Newton John, Anastacia, precum şi cu unii dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi italieni.

„Parcursul meu muzical a început la vârsta de 4 ani, atunci când doamna educatoare a făcut o observaţie asupra timbrului meu diferit. În urma insistenţelor acesteia am fost dusă de către părinţi la un cerc de muzică folk pentru copii. Părinţii mei au tratat această activitate doar ca pe o oportunitate de socializare cu alţi copii. Astfel, prima mare scenă cu care am avut contact a fost cea a Radiodifuziunii Române, la vârsta de 5 ani. Pe parcursul următorilor 3 ani am fost dusă la un cor de copii, profesorul direcţionându-mă mai apoi spre ideea de a deveni solist vocal. Aşa începe parcursul meu în numeroasele festivaluri şi competiţii muzicale atât în Romania, cât şi în afara ţării“, povesteşte tânăra artistă ieşeană.
 
Prima mare realizare a fost însă la vârsta de 7 ani, când a obţinut trofeul festivalului „Delfinul de Aur“, oferit de Horia Moculescu, urmat de alte 40 de premii întâi şi trofee la diferite concursuri. Până la vârsta de 10 ani a obţinut trofeul de la Mamaia, Cerbului de Aur Jr. şi a reprezentat România la Eurovision Junior în Cipru, clasându-se pe locul 9. La 12 ani a semnat contract cu Televiziunea Naţională Italiană RAI UNO pentru emisiunea „Ti lascio una canzone“. Ulterior, a cântat alături de artişti cunoscuţi din ţară şi străinătate, iar în 2013 a ajuns în marea finală de la X Factor, clasându-se pe poziţia a III-a. Mădălina Lefter este absolventă a University of West London & British and Irish Modern Music Institution cu specializare în Music Performance. 

Comentarii