VIDEO: Șoferii care fotografiau un accident, obligați de un polițist să privească mortul

miercuri, 29 mai 2019, 07:25
1 MIN
 VIDEO: Șoferii care fotografiau un accident, obligați de un polițist să privească mortul

Șoferii care treceau cu mașina prin zona unui accident rutier produs pe o autostradă din Germania au fost obligați de un polițist să se dea jos din mașină și să privească victima moartă!

Accidentul s-a produs pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg după ce un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc.

T️raficul a fost blocat peste trei ore, iar șoferii care treceau prin zonă scoteau telefoanele mobile pentru a face fotografii sau videouri. Gestul acestora l-a deranjat pe unul dintre polițiștii aflați la locul accidentului care a dat jos mai mulți șoferi și i-a dus să privească victima din mașina distrusă.

Mai întâi, polițistul îi spune unui șofer ceh în engleză: „Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”. Şoferul încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e „sorry” (îmi pare rău), repetat, dar poliţistul îl împinge spre locul accidentului.

Facebook

Comentarii