VIDEO: Un şofer de autobuz a fost încătuşat din cauză că nu purta mască de protecţie

joi, 02 iulie 2020, 18:30
2 MIN
 VIDEO: Un şofer de autobuz a fost încătuşat din cauză că nu purta mască de protecţie

Un incident privind încătuşarea unui şofer care nu purta mască a avut loc joi, în municipiul Bacău, iar la scenă au fost martori foarte mulţi oameni. Conducătorul auto a fost amendat şi lăsat liber. 

Poliţia Locală din Bacău l-a încătuşat joi, 2 iulie, pe şoferul de autobuz pentru că nu purta mască, incident petrecut în staţia de la Piaţa Centrală, în timp ce poliţistul îl legitima pe şofer. Din informaţiile martorilor, şoferul l-ar fi înjurat pe omul legii, după care şi-ar fi văzut de drum. Poliţistul insultat şi-a mobilizat colegii, care l-au oprit în trafic pe şofer şi l-au imobilizat cu cătuşe. Poliţia Locală din Bacău l-a încătuşat joi, 2 iulie, pe şoferul de autobuz pentru că nu purta mască, incident petrecut în staţia de la Piaţa Centrală, în timp ce poliţistul îl legitima pe şofer.

Din informaţiile martorilor, şoferul l-ar fi înjurat pe omul legii, după care şi-ar fi văzut de drum. Poliţistul insultat şi-a mobilizat colegii, care l-au oprit în trafic pe şofer şi l-au imobilizat cu cătuşe. „Noi am mers până acum pe prevenţie, consiliere. Dar astăzi, colegii au identificat acest şofer de autobuz. Dumnealui nu avea mască, a refuzat să se legitimeze, a devenit recalcitrant, a plecat din autobuz. Noi avem atribuţii de verificare şi în autobuz. Şi da, putem folosi şi forţa în situaţiile care o cer”, a declarat directorul Poliţiei Locale, Lucian Iftene pentru Ziarul de Bacău. Şoferul a fost amendat şi lăsat liber.

Cititi materialul integral pe adevarul.ro
 

Comentarii