VIDEO: Unii elevi „se distrează” aruncând cu lapte și cornuri peste gardul școlii

luni, 18 martie 2019, 11:42
1 MIN
 VIDEO: Unii elevi „se distrează” aruncând cu lapte și cornuri peste gardul școlii

Conducerea Palatului Copiilor și cea a Școlii Reformate din municipiul Sfântu Gheorghe au demarat o anchetă după ce în mediul online a fost distribuită o filmare în care se observă cum peste gardul celor două instituții care funcționează în aceeași curte sunt aruncate mai multe cornuri și cutii cu lapte.

Filmarea a fost făcută în data de 15 martie, cu ajutorul unei camere de bord a unei mașini, și distribuită pe pagina de Facebook „Sfântu Gheorghe cândva și în zilele noastre”.

„Mulți din oraș se plâng că acele cornuri pe care le primesc elevii nu sunt comestibile, cel puțin nu pentru cei obișnuiți cu o altfel de dietă. Pentru cei nevoiași, în schimb, ar fi comestibile. Dar în niciun caz nu este o soluție ca elevii să arunce pe stradă laptele și cornul primit, și mai ales nu peste gardul unei școli religioase. Acolo ar trebui să fie învățați (ca pe vremuri) de ce este important să prețuiască mâncarea și nu să o risipească… ar trebui colectate cu bună-credință și oferite celor nevoiași”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook „Sfântu Gheorghe cândva și în zilele noastre”.

Conducerea Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe ne-a precizat că nu poate fi vorba despre copiii care frecventează această instituție întrucât aceștia nu beneficiază de programul „cornul și laptele”.

Comentarii