Cătălin Urtoi a pierdut şefia Companiei Naționale de Investiții Rutiere

miercuri, 20 martie 2024, 08:00
2 MIN
 Cătălin Urtoi a pierdut şefia Companiei Naționale de Investiții  Rutiere

Ieşeanul Cătălin Urtoi nu mai conduce Compania Națională de Investiții  Rutiere (CNIR). Concursul pentru desemnarea directorului general al Companiei a fost anulat și va fi reluat. 

Urtoi ne-a declarat că se va înscrie și la a doua procedură. Cât privește interimatul la șefia CNIR, succesorul lui Cătălin Urtoi va fi desemnat astăzi.

“Ieri mi s-a terminat ultimul mandat de cinci luni ca Director General cu mandat provizoriu la noua companie CNIR.

Nu am mai fost votat de către Consiliul de Administrație CNIR pentru un nou mandat de două luni. Cu trei voturi de la cinci membri prezenți în sală aș fi mers mai departe, dar am avut doar doua și eu care nu am avut drept de vot.

Ce am realizat în ultimele 11 luni de pe această poziție se poate vedea în Raportul de Activitate postat pe site-ul companiei cnir-sa.ro

O spun fără falsă modestie că împreună cu o echipă excepțională pe care am avut-o alături de mine în aceste 11 luni (Aprilie 2023-Martie 2024) am realizat ceea ce nu s-a făcut în șapte ani până la noi (Decembrie 2016-Aprilie 2023)!

Sunt necăjit că nu am reușit cu bugetul pe 2023, dar asta nu a depins de mine, ci de o decizie politică și nu mă ascund să spun acest lucru!

Astăzi vom afla cine va fi noul Director Interimar al companiei.

Tot ieri s-a luat decizia în CA ca să fie reluată procedura pentru Directorul General CNIR.

Acum, după o noapte în care mi-am făcut puțină curățenie în gânduri și după o discuție cu familia și cu prietenii am decis următoarele:

1. Indiferent de poziția mea profesională viitoare voi continua să muncesc pentru un vis care trebuie să devină realitate: AUTOSTRADA UNIRII-A8!

2. Voi reveni în poziția de membru CA CNIR, poziție pe care am câștigat-o acum un an de zile.

3. Din poziția de membru în CA CNIR îl voi sprijini pe Directorul Financiar (mandatat pe 3 ani) și pe noul Director General Interimar cu o singură condiție: PRELUAREA CU PRIORITATE între primele proiecte de la CNAIR, A8 și A13 și introducerea acestora în proiectul de buget pe 2024!

4. Îmi voi depune dosarul pentru mandatul de Director General CNIR în momentul în care va fi lansată o nouă procedură, mai ales că acum am o experiență în plus la această companie și știu că în prima etapă de recrutare am avut rezultate foarte bune, iar Proiectul de Țară pe care l-am promovat trebuie să meargă înainte, indiferent de deciziile unora sau altora”, a scris Urtoi pe pagina sa de Facebook.

Comentarii