Comedie absurdă la Gogoșu: soț și soție, candidați pentru aceeași primărie. În timpul liber divorțează

joi, 25 aprilie 2024, 20:54
2 MIN
 Comedie absurdă la Gogoșu: soț și soție, candidați pentru aceeași primărie. În timpul liber divorțează

Situație de comedie absurdă, în comuna Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar, care își dorește un nou mandat, are un contracandidat-surpriză. Este vorba chiar despre soția cu care se află în proces de divorț, hotărâtă să îi dea o lecție și pe plan politic. El candidează din partea PSD, ea este susținută de PNL. Vorbim despre același edil care cumpărase din banii primăriei telefoane de ultimă generație. 0 seconds of 3 minutes, 26 secondsVolume 90%

Gogoșu, județul Mehedinți. O comună mare, bogată, cu ieșire la Dunăre și încasări record în județ, din taxe și impozite, fiind frontieră fluvială între România și Serbia. Fotoliul de primar este unul râvnit, însă nimeni nu se aștepta la cei doi candidați din acest an: soții Rogoveanu. Jean Rogoveanu vrea să candideze pentru al patrulea mandat din partea PSD, iar contracanditatul său este chiar soția, din partea PNL.

Jean Rogoveanu – primarul comunei Gogoșu: Sincer, n-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, să vină să se contreze cu mine și la alegeri. Se contrează cu mine prin instanțe, prin astea, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri. Deși ar fi trebuit să știe că șansele ei sunt foarte mici. Treaba ei! Din răzbunare sau răutate vrea să candideze, vrând să demonstreze nu știu ce. Cei doi soți se află în plin proces de divorț, iar primarul spune că sunt despărțiți încă de anul trecut. Deși soțul o acuză de răzbunare, soția spune că face totul pentru binele comunității.

Codruța Rogoveanu – soția primarului comunei Gogoșu: Proasta administrație pe care o face la nivel de comună. A fi primar într-o comună de nivelul comunei Gogoșu, din județul Mehedinți, asta înseamnă că de dimineață, de la orele 08, până la orele 16, să-ți respecți în totalitate programul de muncă și, mai mult de atât, trebuie să fii prezent în comună tot timpul, nu doar în campania electorală, când se apropie alegerile. Din fotoliul de edil, primarul spune că nu are emoții în fața soției.

Mai mult, pe digi24

Comentarii