Este nevoie de ajutorul vostru! Fetița a cărei mamă a fost ucisă pe trecere e tot în comă

luni, 07 ianuarie 2019, 14:23
3 MIN
 Este nevoie de ajutorul vostru! Fetița a cărei mamă a fost ucisă pe trecere e tot în comă

Larisa, fetiţa femeii-jandarm ucisă pe trecere la Suceava, e tot în comă. Apeluri pentru salvarea ei au fost lansate de colegii tatălui micuţei de doar un an şi jumătate.

Pe 14 noiembrie 2018, Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava, împreună cu copilul ei de un an și șase luni, aflat în cărucior, au fost lovite violent de o mașină când încercau să traverseze strada, pe trecerea de pietoni.

Femeia jandarm a murit imediat după accident, iar fetița ei, Larisa, a ajuns la spital în comă. În stare foarte gravă, copilul a fost transferat după câteva zile la un spital din București. De atunci, tatăl ei a vegheat-o permanent și, aproape ca o minune de Crăciun, cei doi au venit acasă, la Suceava, pentru două săptămâni, cât timp centrul în care e tratată a fost închis.

"În fotografie este Larisa Airinei, fetița lui Victor Maniliuc și a Irinei Airinei, cea din urmă decedată pe 14.11.2018.

Duminică vor pleca din nou spre clinica din București!

Ieri am reușit sa vorbesc cu tatăl Larisei, situația este foarte grea cu atât mai mult cu cât VICTOR este și mama și tata pentru îngerașul din fotografie.

Au nevoie de AJUTOR, cine dorește o poate face în conturile afișate.

Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.

Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti, RO45 BTRLRONCRT00K1277202, pe numele Maniliuc Victor Daniel", scrie pe Facebook Dud Mary.

"Un diagnostic cu traumatisme cât un cearșaf. O mamă în pământ, spulberată de un cretin pe o trecere pentru pietoni. Un îngeraș care luptă să trăiască. Larisa. O familie distrusă de un cretin analfabet, cocalar idiot cu mașină de zeci de cai putere, inconștient și …idiot (să mă dea în judecată) care a nenorocit destine. Și pe care îl vom vedea, curând, cel mai probabil printre noi, mulțumită legislației permisive.

Ce a lăsat cretinul în urma lui? O fetiță de câteva luni în comă. Despre a cărei evoluții nici medicii nu se pot pronunța.

Cretinul a lăsat în urmă un tată, un părinte, al cărui singur scop e acum să audă că pruncul lor o să fie bine. Nimeni nu îi poate da garanția asta, în momentul de față. Nici kinetoterapeuții pe care trebuie să îi plătească din buzunar, nici medicii sau asistentele, nimeni. Poate doar Dumnezeu.

Am vorbit astăzi cu Victor, Victor Maniliuc, tatăl micuței. L-am simțit un om puternic și încrezător, ale cărui priorități s-au modificat, ireversibil, din ziua nefastului accident. Mi-a vorbit despre implicarea secretarului de stat Raed Arafat, a prefectului Sucevei Mirela Elena Adomnicai, a medicilor și asistentelor medicale.

Mi-a expus și nemulțumirea că Larisa nu a fost supusă unui examen RMN (rezonanță magnetică nucleară), așa cum ar fi fost normal, acesta evidențiind eventualele leziuni de trunchi cerebral.

Peste trei zile Larisa va fi internată la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie "Nicolae Robănescu". Toate acestea implică cheltuieli. Pe care, pe lângă suferință, Victor va trebui să le facă față.

Cum? Cu ajutorul nostru! (…)

Peste ani, Larisa vă va mulțumi tuturor. I-ați savat viața", scrie și Bogdan Bănică pe Facebook.

Comentarii