COMUNICAT DE PRESĂ

Eveniment caritabil în beneficiul tinerilor și copiilor cu autism: Armonii albastre

marți, 20 martie 2018, 10:53
2 MIN
 Eveniment caritabil în beneficiul tinerilor și copiilor cu autism: Armonii albastre

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași vă invită marți, 3 aprilie 2018, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, la concertul caritabil “Armonii albastre”.

Acesta va fi susținut de cvartetul Filarmonicii “Moldova” Iasi, Ad Libitum, din componența căruia fac parte: Remus Azoiței – vioară, Șerban Mereuță – vioară, Bogdan Bișoc – violă, Filip Papa – violoncel, avându-l ca invitat special pe pianistul Răzvan Dragnea.

Evenimentul face parte din campania, ajunsă în acest an la cea de-a X-a ediție, ce marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite pe data de 2 aprilie.

„Tinerii cu autism au nevoie de terapii, chiar dacă nu mai sunt copii. Părinții sunt cei care susțin aceste persoane care, de cele mai multe ori, au nevoie de sprijin pe tot parcursul vieții. Nu este ușor, ca părinte, să faci față temerii că viitorul copilui tău, care a devenit adult, este unul incert. Adulții cu autism au nevoie de un loc care să însemne ”acasă” atunci când părinții lor nu îi vor mai putea susține”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași”.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 50 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași.

Spectacolul va fi prezentat de actorul Adrian Păduraru și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Radio Hit, Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia.

Mulțumim sponsorilor evenimentului: IzoConstruct Trading, Depozitul de Izolatii, Papucei, Take&Eat.

Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729.914.094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

Comentarii