EXCLUSIV: Cordunenii cer ajutorul Poliţiei! S-a întors lumea cu susul în jos!

vineri, 24 mai 2019, 01:50
2 MIN
 EXCLUSIV: Cordunenii cer ajutorul Poliţiei! S-a întors lumea cu susul în jos!

Clanul Corduneanu cere ajutorul Poliţiei în războiul pe care îl are cu familia rivală de interlopi a lui Vandam. Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi l-au băgat în arest pe unul dintre membrii clanului Vandam Constantin, după ce acesta l-ar fi înjurat şi ameninţat cu moartea pe Petronel Corduneanu, iar acesta a făcut reclamaţie la Poliţie. 

Cel reţinut se numeşte Jean Mărăraş, şi nu este la prima faptă violentă. Membrii celor două clanuri s-au întâlnit în biroul notarial „Coste şi Asociaţii“ din Târgu Cucu, şi a fost puţin până să se ia la bătaie. Jean Mărăraş a fost reţinut ieri la amiază pentru 24 de ore, pentru infracţiunile de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Iaşi, pe data de 15 mai, în jurul orei 15.30, în biroul notarial aparţinând lui Coste Ştefan s-au întâlnit Petronel Corduneanu cu cei din clanul Vandam: Jean Mărăraş, Constantin Vandam, Constantin Narcis, Constantin Caleea. Toţi aceştia l-ar fi ameninţat pe Corduneanu cu moartea, creând un scandal în toată regula în interiorul biroului notarial. Petronel se afla deja în birou împreună cu Costel Cătălin Neguţescu atunci când au intrat cei din clanul Vandam. Unul dintre ei ar fi început să îl provoace pe Corduneanu, iar între aceştia a izbucnit un scandal.

Angajaţii biroului notarial au apăsat butonul de panică, iar cei din clanul Vandam au ieşit afară. Chiar şi de afară, Jean Mărăraş a continuat să-l ameninţe cu moartea pe Petronel Corduneanu. Ieri la amiază, judecătorii au aprobat propunerea poliţiştilor de a-l reţine pe Mărăraş pentru 24 de ore. Avocatul acestuia din urmă, Cristian Curcă, a spus că „o simplă contravenţie pentru tulburarea ordinii publice a fost interpretată ca fiind infracţiune din cauza notorietăţii autorului“. Jean Mărăraş este fratele lui Constantin Vandam, fiind, la 21 de ani, unul dintre cei mai violenţi membri ai clanului. Acesta l-ar fi ameninţat cu o sabie pe unul dintre membrii clanului Corduneanu în urmă cu câţiva ani, iar asta i-a crescut ulterior „notorietatea“ printre interlopi. 

Comentarii