EXCLUSIV – IMAGINI: Impact violent între trei mașini după o depășire. Un șofer încarcerat

duminică, 25 octombrie 2020, 18:50
2 MIN

Un accident s-a produs duminică seara între Războieni și Bălțați. Trei mașini au fost implicate. O autoutilitară s-a răsturnat.

UPDATE

Potrivut polițiștilor, șoferul de pe Toyota are 47 de ani, este din municipiul Iași, și circula dinspre Roman spre Iași. El ar fi încercat o depășire pe linie continuă în urma căreia a intrat pe contrasens și s-a izbit de autoutilitara care venea in sens opus.

Șoferul unei a treia mașini a evitat în ultima secundă accidentul și a ajuns în șanț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferul de pe Toyota a suferit cele mai multe leziuni, având un picior zdrobit. Cel de pe autoutilitară s-a alues cu răni minore la cap.Șoferul de pe Volkswagen nu a pățit nimic, dar prietena lui, care tătea pe locul din dreapta, a uferit un atac de panică. 

UPDATE

Traficul a fost deblocat, dar se înaintează foarte greu. Se circulă efectiv bară la bară. Coada de mașini este de la Războieni până la Târgu Frumos.

TEXT INIȚIAL

Un autoturism Toyota a încercat o depășire, a ajuns pe contrasens, dar nu a mai revenit pe bandă și a lovit în plin o autoutilitară și un Volkswagen. În urma impactului violent, autoutilitara s-a răsturnat. Șoferul din Toyota a rămas încarcerat.

Traficul a fost blocat.

Comentarii