Express Credit Amanet este preluată de HPS Investment Partners, cu active de 39 miliarde USD
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Eveniment

Express Credit Amanet este preluată de HPS Investment Partners, cu active de 39 miliarde USD

GALERIE
sediu-ecalogo-nou-eca
  • sediu-eca
  • logo-nou-eca
- +

Cea mai mare rețea de profil din Iași, Express Credit Amanet, a trecut, începând cu martie 2018, în proprietatea companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York. Procesul de vânzare a început la mijlocul anului 2017 și a fost finalizat cu succes, compania fiind acum preluată în totalitate de la fostul proprietar, grupul DFC Global Corp. Președinte al consiliului de administrație pentru companiile Express Credit și Express Exchange a fost numit dl. Laurențiu Miuț.

În calitate de lider al pieței locale și ocupând locul doi în topul companiilor de profil la nivel național, Express Credit Amanet a încheiat anul 2017 cu rezultate financiare excelente. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă și accesibilă, legalitatea și transparența în care se derulează afacerea sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice permanent standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc. De aici și evoluția constant pozitivă a companiei.

Acordarea unui credit rapid, pe termen scurt, cu garanții, este un proces sensibil iar alegerea companiei de la care să împrumuți se bazează pe încredere. Prin asta ne diferențiem, străduindu-ne să păstrăm un nivel ridicat de profesionalism.” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Despre preluarea companiei de către HPS Investment Partners, dl. Laurențiu Miuț a spus: ”S-a dovedit că suntem o afacere viabilă, cu perspective de creștere, care activează pe o piață în expansiune. Pe lângă evoluția financiară, au fost analizați factori precum nivelul profesional al angajaților, acoperirea oferită de rețeaua de agenții și imaginea pe care ne-am creat-o în piață. Și am stat bine la toate capitolele.

Noul proprietar al Express Credit Amanet, HPS Investment Partners, este o companie globală de investiții cu accent pe creditul non-investițional. Înființată în 2007, HPS are aproximativ 100 de profesioniști în domeniul investițiilor și peste 200 de angajați. Cu sediul în New York și zece birouri la nivel global, HPS a fost inițial formată ca unitate a Highbridge Capital Management, LLC, o filială a lui J.P. Morgan Asset Management. În martie 2016, directorii companiei HPS au achiziționat firma de la J.P. Morgan, care a păstrat strategiile fondului de hedging Highbridge. Începând din martie 2017, HPS are active de aproximativ 39 miliarde de dolari sub administrare.

Ca parte a HPS, Express Credit Amanet se va găsi, în continuare, pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, modernizarea proceselor și îmbunătățirea permanentă a interacțiunii cu clienții săi.

Express Credit Amanet oferă clienților săi, de 19 ani, servicii financiare accesibile prin intermediul celor 28 de agenții din Iași, Vaslui și Hârlău. Este cea mai mare rețea de profil  de pe piața locală și a doua la nivel național. Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.