Medic: starea mezzosopranei merge înspre rău. Trebuia chemată salvarea imediat

vineri, 15 mai 2020, 01:56
1 MIN
 Medic: starea mezzosopranei merge înspre rău. Trebuia chemată salvarea imediat

Cadrele medicale de la „Neurochirurgie“ spun că, din nefericire, mai mulţi factori agravanţi în astfel de situaţii au fost îndepliniţi în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Care sunt aceştia?

Starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară (în imagine, alături de soţ) este în continuare foarte gravă, medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde se află internată încă de luni, declarându-se aseară că nu sunt semne de ameliorare, ci dimpotrivă, starea sa fiind tot mai gravă.

Specialiştii susţin că există mai mulţi factori care influenţează starea unui pacient în această situaţie, existând şi oameni care rezistă la traumatisme de gravitate similară. Printre aceşti factori se numără starea iniţială a pacientului, precum şi timpul care trece din momentul instalării leziunilor.

Însă, în acest caz, având în vedere că a fost un timp îndelungat de la producerea leziunilor până la intervenţia chirurgicală, medicii spun că nu cred într-o evoluţie favorabilă.

De asemenea, în evaluarea stării medicale, specialiştii susţin că un factor important îl are consumul de alcool, care slăbeşte foarte mult rezistenţa organismului în acele momente, dar şi în general.

VEDEȚI ȘI:

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară nu obișnuia să bea. Ce s-a întâmplat duminică

Comentarii