Simionescu, fostul șef al poliției Hârlău, a fost prins băut la volan VIDEO

marți, 09 aprilie 2024, 23:11
1 MIN
 Simionescu, fostul șef al poliției Hârlău, a fost prins băut la volan VIDEO

Stupoare printre polițiștii care activează prin zona Hârlăului. Fostul șef al poliției Hârlăi, Dumitru Simionescu, a fost „ridicat” și dus la audieri. Acesta a fost prins băut la volan.

Polițiștii au fost chemați prin 112 deoarece un șofer băut a lovit două mașini parcate. Când au mers la locul sesizării, polițiștii au constatat cu stupoare că șoferul băut este Dumitru Simionescu, care a fost ani buni șef al poliției Hârlău.

Culmea este faptul că fostul șef intrase în politcă și candida pentru funcția de primar al comunei Cotnari, zonă viticolă prin excelență.

Acesta candida pentru funcția de primar al comunei Cotnari. Simionescu s-a pensionat în anul 2016.

Comunicatul IPJ:

În seara zilei de 09 aprilie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Scobinți a avut loc un accident de rutier soldat cu pagube materiale, respectiv un șofer care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu o mașină parcată, ulterior acesta continuând deplasarea.

Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, polițiștii au identificat conducătorul auto sus-menționat.

Acesta a fost condus la sediul poliției și fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii