VIDEO – Bătrân lovit cu piciorul în şale în plină stradă de un individ de 45 de ani

luni, 28 decembrie 2020, 02:50
1 MIN
 VIDEO – Bătrân lovit cu piciorul în şale în plină stradă de un individ de 45 de ani

Un individ de 45 de ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după ce ieri, la prânz, a fost protagonistul unei scene violente, ce a avut loc pe şoseaua Rediu. Individul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată la un imobil din zonă. Ulterior, acele imagini au fost publicate pe un grup de Facebook. 

Pe filmare se observă cum bătrânul se chinuie să treacă pe lângă o maşină parcată pe trotuar. Cel mai probabil îl apostrofează pentru asta pe agresorul de 45 de ani, care vorbeşte la telefon. Cel din urmă l-a lovit, apoi, cu piciorul în zona spatelui, pe bătrân. Acesta îşi continuă cu dificultate deplasarea şi, la un moment dat, se aşează pe vine pentru a-şi reveni din cauza loviturii.

Scena brutală a ajuns în scurt timp şi la poliţie, care a plecat pe urma agresorului, pe care l-a identificat în scurt timp. "În urma apariţiei imaginilor video în spaţiul public, poliţiştii ieşeni s-au autosesizat, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi cei doi bărbaţi implicaţi. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 45 de ani l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 70 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările continuă", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii