VIDEO/FOTO Prăpăd pe stradă, în fața Gării: 8 mașini avariate și un tramvai lovit de un șofer presupus drogat

marți, 01 iunie 2021, 10:39
1 MIN
 VIDEO/FOTO Prăpăd pe stradă, în fața Gării: 8 mașini avariate și un tramvai lovit de un șofer presupus drogat

UPDATE: Poliţia a venit cu precizări suplimentare în cazul accidentului din zona Gării. “Au fost acroşate 8 auto, o persoana a fost rănită uşor. Şoferul are permis de conducere valid. Acesta a fost imobilizat de un pompier aflat in timpul liber”, a precizat oamenii legii.

TEXT INITIAL: Un şofer in varsta de 23 de ani a lovit 15 masini între complexul Era şi strada Gării. Ultimele cinci au fost avariate în faţa staţiei CFR. Martorii l-au observat în trafic cum conducea cu capul scos pe geam din cauză că avea parbrizul spart. Politistii suspecteaza ca bărbatul ar fost drogat.

După șirul de tamponări, șoferul a abandonat mașina și a fugit fiind prins ulterior de catre unul dintre soferii loviti cu masina, dupa ce l-au urmarit in trafic. 

”Libertatea” i-a fost însă de scurtă durată, fiind prins de pietoni și predat polițiștilor. El a fost dus la Secția 2 pentru audieri.

Cititi si: El este tânărul drogat care a avariat 15 mașini. A fost potolit cu mascații

Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul a produs un accident și în fața fostei Billa, unde a avariat două mașini și un tramvai.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi condus în această stare de la ERA la Gară și este bănuit că ar fi consumat droguri. La Secție a fost chemată și o Ambulanță deoarece bărbatul este agitat și a spus că îi este rău. În urma testarii cu alcooltestul, politistii au consemnat faptul ca tanarul de 23 de ani nu consumase băuturi alcoolice insa este suspectat ca s-ar fi drogat. 

Tanarul a fost transportat la Sectia 2 Politie Gara unde a facut scandal. Pentru a-l linisti, politistii au chemat un echipaj medical si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale care l-au transportat pe acesta la Institutul de Psihiatrie Socola. 

Șoferul conducea Skoda Octavia.

Tânărul drogat a fost luat de mascați (VEZI AICI)

 

Comentarii