11 posturi libere la Primăria Iaşi. Concursul, programat în noiembrie

marți, 20 octombrie 2015, 01:53
1 MIN
 11 posturi libere la Primăria Iaşi. Concursul, programat în noiembrie

Mai multe instituţii publice au lansat în ultima săptămână concursuri pentru ocuparea unor funcţii vacante. Cele mai multe locuri sunt disponibile în cadrul primăriilor. 

La municipalitatea ieşeană au fost scoase la concurs şapte posturi de inspectori (trei), referenţi (trei) sau de muncitor calificat (unul). Persoanele interesate îşi pot depune dosarele pe parcursul acestei luni, urmând ca, în prima parte a lunii noiembrie, să aibă loc proba scrisă şi interviul. Un alt concurs a fost lansat de către Direcţia de Asistenţă Comunitară, instituţie din subordinea Primăriei Iaşi.
 
Direcţia va angaja un şef la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violenţei în Familie. La nivelul autorităţilor locale au mai fost anunţate concursuri la primăriile din Horleşti (un bibliotecar), Târgu Frumos (un coordonator centru social multifuncţional), Sineşti (un muncitor fochist), Andrieşeni (un şofer), Mirosloveşti (doi muncitori) şi Deleni (un auditor).
 
În domeniul educaţiei, câte un administrator financiar ar urma să fie angajat la Universitatea „Al.I. Cuza” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 20, în timp ce Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii de administrator de patrimoniu.
 
Alte instituţii care vor să încadreze persoane în muncă sunt Casa de Cultură a Studenţilor (un muncitor calificat şi un consilier), Spitalul „Dr. C.I. Parhon” (un economist) şi Maternitatea „Cuza Vodă” (un asistent medical)
 

Comentarii