22 de ani de excelenţă în presă! Ziarul de Iaşi a petrecut printre prieteni (GALERII FOTO)

sâmbătă, 06 iulie 2013, 01:50
2 MIN

22 de ani de presă de calitate. 22 de ani cu mii de anchete, reportaje şi relatări ale celor mai importante evenimente ale urbei, regiunii, ţării sau lumii. Asta au sărbătorit ieri reporterii celui mai important cotidian al Iaşului ultimelor decenii alături de personalităţi din toate domeniile de activitate.

 

GALERIA FOTO 1

 

La petrecerea organizată de „Ziarul de Iaşi“ au fost prezente majoritatea persoanelor despre care, în cei 22 de ani de existenţă, aţi putut citi materiale de calitate furnizate de reporterii noştri. Persoane a căror activitate a fost lăudată atunci când au meritat sau care au fost aspru mustrate atunci când nu şi-au respectat numele sau funcţia pe care o ocupau.

 


GALERIA FOTO 2

 

Oameni politici, parlamentari, consilieri locali, medici, judecători, procurori, oameni de afaceri sau şefi ale celor mai importante instituţii ale oraşului. Din lista persoanelor care au venit ieri-seară, la Grădina Pogor, pentru a sărbători alături de „Ziarul de Iaşi“, nu a lipsit primarul Gheorghe Nichita sau preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei. De asemenea, printre cei care au ţinut să felicite „Ziarul de Iaşi“ pentru cea de-a 22-a aniversare s-a numărat şi fostul prim-ministru ieşean al României, Mihai-Răzvan Ungureanu. Senatorii Varujan Vosganian, Dumitru Oprea, Marin Burlea, Mihaela Popa, Florin Constantinescu, dar şi deputaţii Sorin Iacoban, Constantin Adăscăliţei, Viorel Blăjuţ, Petru Movilă, Camelia Bogdănici, Grigore Crăciunescu, Mugur Cozmanciuc, Cristina Nichita au ţinut de asemenea să fie prezenţi. Primarul Nichita a spus că prezenţa sa la eveniment vrea să semnifice un semnal de apreciere a presei de calitate, spre deosebire de cea de scandal. Cristian Adomniţei a subliniat rolul de „factor de echilibru“ pe care „Ziarul de Iaşi“ îl joacă de ani de zile pentru societatea ieşeană, iar Mihai Răzvan Ungureanu a apreciat rolul de şcoală de presă al ziarului la care, până în urmă cu mai mulţi ani, a colaborat. Oamenii de afaceri Iulian Dascălu, Gabriel Mardarasievici, Ioan Nani, Viorel Cosma, Gheorghe Avram, Marian Berdan şi mulţi alţii au felicitat de asemenea echipa ziarului.

Redactorul şef al ziarului, Toni Hriţac, a mulţumit invitaţilor şi a subliniat rolul ziarului, acela de observator inteligent şi echilibrat al societăţii locale. Într-o atmosferă prietenească, pe ritmuri de musică blues, invitaţii au servit un pahar de şampanie sau s-au înfruptat dintr-un delicios berbecuţ la proţap.

Petrecerea s-a întins până târziu în noapte, invitaţii arătându-se încântaţi de atmosfera frumoasă din mijlocul verdelui din Grădina Pogor. La mulţi ani alături de „Ziarul de Iaşi“, dragă cititorule!

Comentarii