70 de locuri disponibile în instituţii în tot judeţul. Unde găsiţi detalii despre fiecare job

marți, 05 mai 2015, 01:51
1 MIN
 70 de locuri disponibile în instituţii în tot judeţul. Unde găsiţi detalii despre fiecare job

Peste 70 de locuri de muncă sunt disponibile în administraţia publică locală.

Cel puţin 15 instituţii au lansat concursuri în acest sens în ultima săptămână, potrivit portalului de joburi al Guvernului (posturi.gov.ro). Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” (26 funcţii contractuale) şi constau în secretari, administratori, referenţi, consilieri, instalator, bucătari, analişti sau electricieni.

Filarmonica „Moldova” Iaşi caută cinci corişti, în timp ce Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice, un inspector debutant. Angajări mai fac primăriile din Trifeşti (referenţi, inspectori sociali), Lungani (referenţi), Mogoşeşti (psiholog şi un agent de pază), Miroslava (un consilier juridic), Târgu Frumos (muncitori calificaţi) şi Tomeşti (inspectori).

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot adresa şi Universităţii „Al.I.Cuza”, care a scos la concurs un post de funcţionar, unul de îngrijitor, unul de brutar şi un altul de secretar. În acelaşi timp, Agenţia pentru Protecţia Mediului caută un consilier superior, Direcţia Sanitară Veterinară şapte medici veterinari, iar Consiliul Judeţean doi consilieri.

Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi găsite pe portalul guvernamental cu locurile de muncă din administraţia publică locală la adresa de internet posturi.gov.ro.

 

Comentarii