A fost detubat şoferul maşinii Tico în care a murit fata ce venea de la mormântul mamei

luni, 29 februarie 2016, 02:56
2 MIN
 A fost detubat şoferul maşinii Tico în care a murit fata ce venea de la mormântul mamei

„Este conştient, detubat, poate respira singur şi este în stare stabilă“, spun medicii 

Şoferul maşinii Tico implicate în accidentul mortal de pe Calea Chişinăului şi-a revenit. „Este conştient, detubat, poate respira singur şi este în stare stabilă“, a menţionat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD. Vineri dimineaţă, Adrian Creţu, student la Universitatea de Arte, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“  şi a fost internat în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic. Tânărului i-au fost prelevate probe de sânge pentru a vedea dacă se afla sub influenţa alcoolului, dar rezultatul acestora va fi primit zilele următoare.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani se afla vineri la ora 4 dimineaţă în maşină cu două tinere de 26 respectiv 22 de ani atunci când s-a izbit de colţul unui TIR parcat pe partea dreaptă, în zona Vel Pitar. Fata din dreapta a murit pe loc, iar şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce a fost aruncat prin parbriz. A fost găsit de pompierii de la descarcerare zăcând inconştient lângă bordură. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că maşina avea o viteză foarte mare, iar în urma accidentului a fost avariată în proporţie de 80%.

Fata de 26 de ani, Alexandra Beşleagă, se afla pe scaunul din faţă al maşinii şi a decedat pe loc. Cealaltă tânără, A.T., de 22 de ani, care la momentul impactului dormea pe bancheta din spate, a reuşit să supravieţuiască şi este acum în stare stabilă. În urma investigaţiilor de la UPU, a fost redirecţionată către Spitalul de Neurochirurgie.

În momentul în care s-a petrecut accidentul, tinerii se întorceau de la cimitirul din Chicerea unde în urmă cu două luni a fost înmormântatâ mama victimei. După ce au ieşit dintr-un club care se află în Copou, tânăra a mers împreună cu prietenii ei la mormântul mamei, care a murit de cancer. Soarta a făcut însă ca, la întoarcere, să moară şi ea, în acest tragic  accident.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV (IMAGINI ȘOC): ACCIDENT GROAZNIC! Tânără moartă pe loc

 COINCIDENȚĂ MACABRĂ: Ucisă în accident când venea de la mormântul mamei

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii